Livestreams voor uw Workshops! Trainingen!

Maak direct een afspraak!

Wil jij een livestream voor een workshop opzetten?

Wil je graag hulp bij het realiseren van een livestream van een workshop? Livestream Lab zorgt voor een stabiele, haarscherpe en veilige stream. Meer weten over onze werkwijze, de tarieven en mogelijkheden, lees dan verder of gebruik het contactformulier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een workshop moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor workshops is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw workshop

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Live stream workshop

Een live stream van een workshop biedt natuurlijk meerdere voordelen. Je kunt de bijeenkomst volledig online aanbieden, zodat overal ter wereld mensen profiteren van de kennis die wordt overgedragen. Ook kun je het aanbieden als extra optie, naast fysieke deelname. In beide gevallen helpen wij je natuurlijk graag.

Door de workshop (eveneens) online te geven, hoeven mensen niet meer een lange reis te maken om deel te nemen. De kans op meer deelnemers en een groter bereik neemt daardoor natuurlijk flink toe.

Voor een live stream van een workshop ontvang je altijd een op maat gemaakte offerte. Wel hebben wij richtprijzen, om een indicatie te geven van de kosten. Voor een webinar of vergadering moet je rekening houden met 749 euro, als het meer om een evenement gaat met 499 euro.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Afspraak voor streamen workshop

Wil je jouw workshop live streamen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsafspraak. Het is natuurlijk prettig als je bij de aanvraag meteen even wat relevantie informatie invult. Denk bijvoorbeeld aan de locatie en het aantal sprekers.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Werkwijze livestream workshop

De livestream van een workshop moet uiteraard haarscherp de theoretische en praktische uitleg in beeld brengen. Daarom bespreken we graag eerst alle wensen en de omstandigheden, zodat wij aan de hand daarvan een plan van aanpak kunnen opstellen. Daarbij hoort ook een persoonlijke offerte.

Als wij de workshop livestreamen zijn we ruim op tijd om alle apparatuur te installeren. Met een eigen, veilige internetverbinding streamen we vervolgens de workshop. Na afloop zorgen wij ervoor dat je de opnames ontvangt.

Je kunt rekenen op de volgende ondersteuning bij een livestream van een workshop:

- 4K Camera’s
- Zendersets
- Studio verlichting
- Schakeltechnicus
- Cameraman
- Presentatiescherm
- Uitzendplatform met chat
- Ondemand terugkijkservice
Previous slide
Next slide

Workshops livestreamen begint bij Livestream Lab.