Maak direct een afspraak!

Uw webinar Live!

livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor uw webinar moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor webinars is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw webinar

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Interactieve webinars

Een ‘klassieke’ webinar gaat in een vorm van ‘one way communication’. Dit houdt in dat een spreker informatie zendt in één richting. Deelnemers thuis kunnen hier geen feedback op geven. Steeds meer stijgt de vraag naar interactieve webinars. Hierbij krijgt de deelnemer thuis de kans om interactief deel te nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van interactieve webinars. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen gesteld worden via een chat, kunnen er polls worden gehouden en kan er een quiz worden gedaan.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Beveiliging

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een eigen platform laten ontwikkelen waar iedereen met zijn eigen inlog gegevens kan mee kijken. Voor een vergadering is er dus geen algemeen wachtwoord. Dit voorkomt ongewenste meekijkers.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Stap voor stap

Wij gaan met je in gesprek en maken een inventarisatie van je wensen. Bij webinars met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren je Powerpoint slides in het webinar. De mogelijkheid om het webinar te registreren bieden wij ook. Die sturen wij je toe zodat je die binnen uw organisatie kunt delen.

Alle deelnemers worden uitgenodigd en het event staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij je webinar tot een succes.

Webinars livestreamen begint bij Livestream Lab.