Livestreams voor uw Webinar

Neem direct contact op!

Wil jij een livestream voor een webinar opzetten?

Studio op flexibele locatie

Wij bouwen onze mobiele studio in een dag bij u op locatie op. Dit bespaart u reistijd. De livestream kan gewoon bij u op kantoor. Livestream lab zorgt voor de decoratie. 

Efficiëntie slag

Traditionele evenementen en trainingen brengen vaak aanzienlijke kosten met zich mee, zoals reiskosten, accommodatie kosten en zaalhuur. Livestreaming vermindert deze kosten drastisch. Met een virtueel podium bereik je dezelfde doelen zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid, waardoor je budgetten efficiënter worden ingezet.

Platform keuze

Wij raden aan om via Vimeo te livestreamen. Wij intergreren de vimeo player in een webpagina. Deze link kunt u vervolgens naar uw kijkers versturen. De webpagina is gepersonaliseerd in uw huisstijl.

Webinar pakket✓ 2 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio op locatie
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €1499,-
webinar op telefoon steamen

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een talkshow moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor talkshows is geschikt voor iedereen!

Hergebruik het webinar voor je eigen kennis platform

Eenmaal gelivestreamde webinars kunnen eenvoudig worden opgenomen en gearchiveerd voor toekomstig gebruik. Zo vergroot je de levensduur en het rendement op je investering.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! De beelden spreken voor zich.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

Reviews

Goede service & kwaliteit! flexibel en professioneel.

Livestream lab heeft een eigen livestreamportaal voor het bekijken en afspelen van de stream. Dit was belangrijk voor onze grote presentatie. Hierdoor konden de medewerkers de livestream nog een keer bekijken.

LivestreamLab’s crew toonde zich betrouwbaar en professioneel, waarbij ze snel en efficiënt eventuele technische uitdagingen aanpakten. Hun toewijding aan een soepele uitvoering droeg bij aan het vertrouwen in de webinar-ervaring.

Professioneel bedrijf, hebben ons snel geholpen met een oplossing op maat. Dachten mee en leverden uitstekende kwaliteit. Heel fijn om qua techniek ontzorgd te worden bij een livestream. Vakmensen die weten waar ze het over hebben!

Uw partner op het gebied van live streaming.