Uw partner voor livestreams in Arnhem! Gelderland! Nederland!

Maak direct een afspraak!

Livestream Arnhem

Wil je graag hulp bij het opzetten van een livestream in Arnhem? Livestream Lab is een specialist in het verzorgen van haarscherpe, veilige en stabiele videoverbindingen. Of er nu een webinar, vergadering of evenement in beeld moet worden gebracht; wij helpen jou graag. Wil je meer weten over onze tarieven, diensten en werkwijze, lees dan verder of vraag via het contactformulier een kennismakingsgesprek aan.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Live video diensten in Arnhem

Voor een livestream in Arnhem hebben wij alle benodigde apparatuur én kennis in huis. We hebben onze diensten opgesplitst in drie categorieën: vergaderingen, webinars en evenementen.

Webinars zijn bijvoorbeeld online colleges, lezingen en trainingen. Bij vergaderingen kun je denken aan aandeelhoudersvergaderingen, algemene ledenvergaderingen en andere soorten van overleg. Evenementen die wij als livestream bedrijf uit Arnhem in beeld brengen zijn o.a.:

- Concert
- Uitvaart
- Bruiloft
- Verkiezingsdebat
- Wedstrijd
- Conferentie
- Online opendagen

We hebben voor de categorieën richtprijzen opgesteld, die een aardige indicatie geven van de kosten. Voor webinars en vergaderingen is dat 749 euro, voor evenementen 499 euro. Maar aan de hand van jouw wensen maken we altijd een persoonlijke offerte.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Werkwijze live stream Arnhem

Voor het realiseren van een live stream in Arnhem hebben we een vaste werkwijze ontwikkeld. Eerst voeren we een kennismakingsgesprek met jou of jullie. Aan de hand van de besproken wensen, maken we een plan van aanpak en offerte.

Als deze akkoord zijn, kunnen wij eventueel van tevoren de uitnodigingen voor de online live video versturen. Op de dag zelf zijn we uiteraard vroeg aanwezig voor de installatie van alle apparatuur. Wij werken altijd zelfstandig en zelfvoorzienend. Zo hebben we onder meer een eigen internetverbinding. Na het haarscherp in beeld brengen van de webinar, vergadering of het evenement versturen we ook nog de opnames toe.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Kennismaken

Wil je kennismaken voor een livestream in Arnhem? Gebruik dan het contactformulier om een aanvraag in te dienen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te plannen voor een kennismakingsgesprek.
Previous slide
Next slide

Livestreamen begint bij Livestream Lab.