Livestreams voor uw Talkshows! Praatprogramma!

Maak direct een afspraak!

Wil jij een livestream voor een talkshow opzetten?

Opzoek naar een Live Talkshow? Wij verzorgen deze interactief en op locatie naar keuze.

Een congres, symposia of seminar fysiek bijwonen kost veel tijd en behoort gezien de huidige tijd vaak niet tot de mogelijkheden. Steeds meer organisatoren kiezen voor online events, bijvoorbeeld een talkshow.

Voor deze prijzen kunt je bij ons in de studio terecht of bouwen wij de studio op bij jou op locatie! Al onze prijzen zijn richtprijzen. Wij maken graag een offerte voo op maat. Al onze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Talkshow in Huisstijl

Uw livestream, uw stijl!

✓ Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Greenscreen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €1499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een talkshow moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor talkshows is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw talkshow

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Interactieve Talkshows

Een ‘klassieke’ Talkshow gaat in een vorm van ‘one way communication’. Dit houdt in dat de sprekers informatie zendt in één richting. Kijkers thuis kunnen hier geen feedback op geven. Steeds meer stijgt de vraag naar interactieve talkshows. Hierbij krijgt de kijker thuis de kans om interactief deel te nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van interactieve talkshows. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen gesteld worden via een chat, kunnen er polls worden gehouden en kunnen mensen via video inbellen.

Hier onder een greep uit onze klanten.

Uw partner op het gebied van live streaming.

Welke live talkshow past bij mijn bedrijf?

Wij gaan met je in gesprek en maken een inventarisatie van je wensen. Bij talkshows met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren de Powerpoint slides in de uitzending. De mogelijkheid om de talkshow te registreren bieden wij ook. Die sturen wij je toe zodat u die binnen je organisatie kunt delen.

Alle deelnemers worden uitgenodigd en je event staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij jouw talkshow tot een succes.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Stap voor stap

Wij leggen je graag hoe wij werken.
Previous
Next

Talkshows livestreamen begint bij Livestream Lab.