Livestreams voor uw Bedrijfsupdate! Kwartaalmeeting!

Maak direct een afspraak!

Wil jij een livestream voor een hybride meeting opzetten?

Wil jij een meeting livestreamen? Een hybride bedrijfsupdate is de manier van communiceren binnen een bedrijf geworden! Online communiceren biedt veel voordelen. Het bespaart veel tijd en heeft een groter bereik.

Bedrijfsupdate

Een hybride bedrijfsupdate is de manier van communiceren binnen een bedrijf geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Variaties zijn mogelijk.

✓ 4K Camera's
✓ Zendersets
✓ Studio verlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatiescherm
✓ Uitzendplatform met chat
✓ Ondemand Terugkijkservice
v/a €1000,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een vergadering moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor vergaderingen is geschikt voor iedereen!

Hergebruik het event voor je eigen kennis platform

Eenmaal gestreamde events kunnen eenvoudig worden opgenomen en gearchiveerd voor toekomstig gebruik. Zo vergroot je de levensduur en het rendement op je investering.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Hybride meeting

Het plannen en faciliteren van hybride vergaderingen vereist vaak specifieke aandacht voor zowel de behoeften van de deelnemers op locatie als op afstand. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft om deel te nemen en dat de communicatie helder en effectief is, ongeacht de fysieke locatie van de deelnemers.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Beveiliging

Het beveiligen van live-uitzendingen is cruciaal wanneer het gaat om bedrijfsvergaderingen, conferenties met vertrouwelijke informatie en dus evenementen waar exclusieve toegang vereist is. Door beveiligingsmaatregelen te implementeren, blijft de integriteit van de informatie behouden en wordt ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Events livestreamen begint bij Livestream Lab.

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! 

Een video zegt immers meer dan duizend woorden.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams
Previous slide
Next slide