Livestreams voor uw Corporate Events

Maak direct een afspraak!

webinar op telefoon steamen

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream van een Corporate Event moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor Corporate Events is geschikt voor iedereen!

Hergebruik het event voor je eigen kennis platform

Eenmaal gestreamde events kunnen eenvoudig worden opgenomen en gearchiveerd voor toekomstig gebruik. Zo vergroot je de levensduur en het rendement op je investering.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Wil jij een livestream voor een Corporate Event opzetten?

Kostenbesparende
Events

Traditionele events brengen vaak aanzienlijke kosten met zich mee, zoals reiskosten, accommodatie kosten en zaalhuur. Livestreaming vermindert deze kosten drastisch. Met een virtueel podium bereik je dezelfde doelen zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid, waardoor je budgetten efficiënter worden ingezet.

 

 

 

Studio op flexibele locatie

Wij bouwen onze mobiele studio in een dag bij u op locatie op. Dit bespaart u reistijd. De livestream kan gewoon bij u op kantoor. Livestream lab zorgt voor de decoratie. 

Platform keuze

Wij raden aan om via Vimeo te livestreamen. Wij intergreren de vimeo player in een webpagina. Deze link kunt u vervolgens naar uw kijkers versturen.

Corporate Events✓ 2 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €1499,-

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! De beelden spreken voor zich.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Wil jij een livestream van een hybride meeting opzetten?

Wil jij een meeting livestreamen? Een hybride event is de manier van communiceren binnen een bedrijf geworden! Online communiceren biedt veel voordelen. Intern of extern, het bespaart veel tijd, geld en heeft een groter bereik.

Hybride meeting

Het plannen en faciliteren van hybride vergaderingen vereist vaak specifieke aandacht voor zowel de behoeften van de deelnemers op locatie als op afstand. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft om deel te nemen en dat de communicatie helder en effectief is, ongeacht de fysieke locatie van de deelnemers.

Beveiliging

Het beveiligen van live-uitzendingen is cruciaal wanneer het gaat om bedrijfsvergaderingen, conferenties met vertrouwelijke informatie en dus evenementen waar exclusieve toegang vereist is. Door beveiligingsmaatregelen te implementeren, blijft de integriteit van de informatie behouden en wordt ongeautoriseerde toegang te voorkomen.