Livestream Diensten

Eén partij voor alle livestream diensten. Dat is Livestream Lab. Wij verzorgen videoverbindingen voor allerlei doeleinden; of het nu gaat om een webinar, vergadering of evenement. Wil je meer weten over onze livestream service of een offerte ontvangen, maak dan eenvoudig een afspraak via het onderstaande contactformulier.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Livestream Service

Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis voor een goede livestream service. Onze diensten bestaan grofweg uit drie categorieën: webinars, vergaderingen en evenementen. Onder evenementen kun je bijvoorbeeld denken aan een:

- Concert
- Persconferentie
- Bruiloft
- Training
- Voorstelling

Voor vergaderingen kunnen we hulp bieden voor een algemene ledenvergadering, aandeelhoudersvergadering of ander type overleg. Onder webinars verstaan wij onder meer trainingen, lezingen en online colleges.

Op onze website staan prijzen bij de verschillende livestream diensten. Dit is een richtprijs. Wij maken afhankelijk van jouw wensen altijd een op maat gemaakte offerte.

Uw partner op het gebied van live streaming.

Vaste werkwijze livestream

Voor onze livestream diensten hanteren wij altijd een vaste werkwijze. Allereerst voeren wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We werken we aan de hand daarvan een plan uit en stellen een offerte op maat op.

Ga je akkoord met het prijsvoorstel, dan kunnen wij van tevoren de uitnodigingen voor de livestream versturen. Als je dat liever zelf doet, is dat ook in orde. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig om de apparatuur te installeren en brengen we vervolgens alles haarfijn in beeld. Na afloop krijg je de opnames van ons toegestuurd.

Als je kiest voor onze livestream service kun je vertrouwen op een uitstekende beveiliging. Wij hebben een eigen platform die we optioneel kunnen beveiligen. Iedereen krijgt daarvoor eigen inloggegevens om mee te kijken. Er is dus geen algemeen wachtwoord die toegang geeft tot de livestream. Ongewenste meekijkers houden we zo buiten de (digitale) deur.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Afspraak voor livestream dienst

Wil je gebruikmaken van één van onze livestream diensten, maak dan eenvoudig een afspraak voor een kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze pagina. Geef daarin aan van welke service je gebruik wenst te maken en wat voor een aanvraag het betreft.

Livestreamen begint bij Livestream Lab.