Livestreams voor uw Verkiezingsdebat

Maak direct een afspraak!

webinar op telefoon steamen

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream van een verkiezingsdebat moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor verkiezingsdebatten is geschikt voor iedereen!

Grenzeloos Bereik

Overbrug de afstand tussen uw publiek, ongeacht waar ze zich bevinden. Onze livestreaming maakt het mogelijk om informatie op een consistente en gelijktijdige manier te delen, wereldwijd.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Wil jij een livestream voor een verkiezingsdebat opzetten?

Kostenbesparend verkiezingsdebat

Traditionele evenementen zoals debatten brengen vaak aanzienlijke kosten met zich mee, zoals reiskosten, accommodatie kosten en zaalhuur. Livestreaming vermindert deze kosten drastisch. Met een virtueel podium bereik je dezelfde doelen zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid, waardoor je budgetten efficiënter worden ingezet.

 

 

 

Studio op flexibele locatie

Wij bouwen onze mobiele studio in een dag bij u op locatie op. Dit bespaart u reistijd. De livestream kan gewoon bij u op kantoor. Livestream lab zorgt voor de decoratie. 

Platform keuze

Wij raden aan om via Vimeo te livestreamen. Wij intergreren de vimeo player in een webpagina. Deze link kunt u vervolgens naar uw kijkers versturen.

Verkiezingsdebat✓ 2 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €1499,-

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! De beelden spreken voor zich.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Livestream een online verkiezingsdebat!

Zoek je een bedrijf voor een betrouwbare livestream van een verkiezingsdebat? Livestream Lab heeft alle kennis en apparatuur in huis om een veilige en stabiele videoverbinding te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden of een offerte ontvangen, maak via het onderstaande contactformulier eenvoudig een afspraak met ons.

Verkiezingsdebat online

In aanloop naar de verkiezingen gaan politici een aantal keer met elkaar in debat over actuele problemen en hun toekomstplannen. Zo’n verkiezingsdebat online volgen is voor stemmers erg fijn. Politici geven immers met hun plannen vorm aan de toekomst. Dat geldt op landelijk niveau voor de partijen in de Tweede Kamer, maar is net zo goed van toepassing op de lokale politici in de Provinciale Staten en gemeenteraad.

Wij verzorgen graag een livestream van zo’n verkiezingsdebat. Als organisator daarvan bereik je daarmee meer mensen. Op die manier zijn zij beter in staat om een keuze te maken tussen de verschillende politieke partijen.

Uw partner op het gebied van live streaming.

Werkwijze livestream digitaal debat

Als wij jouw verkiezingsdebat online zichtbaar maken, gaan we als volgt te werk. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we alle wensen, zodat wij een op maat gemaakt plan (inclusief offerte) kunnen opstellen.

Als je daarmee akkoord gaat en wij de livestream van het verkiezingsdebat mogen verzorgen, dan zijn we op de dag ruim op tijd aanwezig. We installeren alle benodigde apparatuur en zorgen voor een stabiele internetverbinding. Eventueel leggen we een sterk beveiligde stream aan. Iedere kijker ontvangt dan een eigen wachtwoord waarmee kan worden ingelogd.

Wij zullen het verkiezingsdebat ook meteen opnemen. Daardoor is het mogelijk om de beelden nog eens terug te kijken en na afloop te delen met geïnteresseerden.

Onze werkwijze bij een livestream van een verkiezingsdebat op een rij:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Offerte op maat
- Deelnemers uitnodigen (optioneel)
- Voorbereidingen op dag zelf
- Live
- Opnames versturen

Hulp bij online verkiezingsdebat

Wil je graag onze hulp bij het realiseren van een online verkiezingsdebat? Via het contactformulier op deze pagina is het eenvoudig om een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Het is fijn als je direct even wat relevante informatie deelt, zoals de locatie en het aantal debaters.

Verkiezingsdebatten livestreamen begint bij Livestream Lab.