Maak direct een afspraak!

Livestreams voor uw Townhall's

webinar op telefoon steamen

Live Betrokkenheid

Betrek uw team in real-time, waar ze zich ook bevinden. Met onze livestreams kunnen uw medewerkers direct deelnemen aan belangrijke bijeenkomsten, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Wereldwijd.

Hergebruik de town hall voor je eigen kennis platform

Eenmaal gestreamde town hall meetings kunnen eenvoudig worden opgenomen en gearchiveerd voor toekomstig gebruik. Zo vergroot je de levensduur en het rendement op je investering.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Wil jij een livestream voor een town hall meeting opzetten?

Kostenbesparende
town hall meeting

Traditionele evenementen en meetings brengen vaak aanzienlijke kosten met zich mee, zoals reiskosten, accommodatie kosten en zaalhuur. Livestreaming vermindert deze kosten drastisch. Met een virtueel podium bereik je dezelfde doelen zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid, waardoor je budgetten efficiënter worden ingezet.

 

 

 

Studio op flexibele locatie

Wij bouwen onze mobiele studio in een dag bij u op locatie op. Dit bespaart u reistijd. De livestream kan gewoon bij u op kantoor. Livestream lab zorgt voor de decoratie. 

Platform keuze

Wij raden aan om via Vimeo te livestreamen. Wij intergreren de vimeo player in een webpagina. Deze link kunt u vervolgens naar uw kijkers versturen.

Town hall meeting



✓ 2 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €1499,-

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! De beelden spreken voor zich.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Waarom Kiezen voor Ons?

  1. Transparantie & Open Communicatie: Bevorder een cultuur van transparantie en openheid binnen uw bedrijf. Onze livestreams stellen uw leiders in staat om direct en authentiek te communiceren met het personeel.

  2. Interactieve Elementen: Versterk de betrokkenheid met live Q&A-sessies en polls. Moedig uw medewerkers aan om vragen te stellen en feedback te geven, waardoor een actieve dialoog ontstaat.

  3. Kostenbesparend: Elimineer de noodzaak van fysieke bijeenkomsten op meerdere locaties. Bespaar op reiskosten en accommodatie, terwijl u toch een krachtige verbinding met uw team behoudt.