Livestreams voor uw Bijeenkomsten! Meetings!

Maak direct een afspraak!

Een livestream voor een online bijeenkomst!

Ben je op zoek naar een partij die een livestream kan verzorgen van jouw online bijeenkomsten? Livestream Lab realiseert een uitstekende en veilige videoverbinding voor digitale meetings. Meer weten over een livestream van een bijeenkomst of een offerte ontvangen, maak daarvoor via het onderstaande contactformulier een afspraak.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een bijeenkomst moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor bijeenkomsten is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw bijeenkomst

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Livestream bijeenkomst

Een livestream van een bijeenkomst is sinds de coronapandemie heel normaal. Daarmee vergroot je het bereik van de ontmoeting en besparen deelnemers veel tijd. Wij beschikken over alle kennis en apparatuur om een livestream van een meeting te verzorgen.

Online bijeenkomsten zijn er natuurlijk in vele vormen. Je kunt denken aan een conferentie, aandeelhoudersvergadering of ledenvergadering. Maar wij bieden ook ondersteuning bij online trainingen of lezingen en evenementen (zoals een marathon, uitvaart, concert of voorstelling).

Met onze service kun je rekenen op onder meer:

- Zendersets
- 4K Camera’s
- Cameraman
- Presentatiescherm
- Studio verlichting
- Uitzendplatform met chat
- Terugkijkservice

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Vaste werkwijze online bijeenkomsten

Voor een livestream van online bijeenkomsten hebben wij een vaste manier van werken. We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk plan, inclusief offerte op maat. Op de website staan al wel prijzen voor de verschillende diensten. Die kun je beschouwen als een goede indicatie van de kosten.

Op het moment dat we de livestream van de bijeenkomst gaan verzorgen, zijn we uiteraard ruim op tijd aanwezig op de locatie. Daar gaan wij vervolgens zelfstandig en zelfvoorzienend te werk. We zijn niet afhankelijk van een internetverbinding (die hebben we namelijk zelf).

Ook is er de mogelijkheid tot een sterk beveiligde livestream, met een eigen wachtwoord voor iedere deelnemer. De online bijeenkomsten worden tegelijkertijd met de livestream opgenomen. De video ontvang je na afloop.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Afspraak voor livestream bijeenkomst

Wil je een livestream van jouw bijeenkomst? Maak dan via het contactformulier op deze pagina een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geef bij de aanvraag meteen even aan om wat voor een online bijeenkomst het gaat.
Previous
Next

Bijeenkomsten livestreamen begint bij Livestream Lab.