Livestreams voor uw Meetings! Besprekingen!

Maak direct een afspraak!

Livestream meeting

Wil je een goede livestream voor jouw meeting? Livestream Lab helpt je graag bij het realiseren van een uitstekende videoverbinding, zodat de digitale bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Meer weten over onze ondersteuning bij een digitale meeting of een offerte ontvangen? Maak daarvoor een afspraak via het onderstaande contactformulier.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een meeting moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor meetings is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw meeting

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Digital meeting

Een digital meeting is de standaard geworden sinds de uitbraak van het coronavirus. De hybride vorm van vergaderen is populair, omdat je daarmee veel tijd bespaart en de opkomst hoger is dan als iedereen fysiek aanwezig moet zijn.

Wij hebben alle kennis en apparatuur om een livestream van een meeting te verzorgen. Of het nu gaat om een algemene ledenvergadering, aandeelhoudersvergadering of ander type overleg; wij bespreken jouw wensen en zorgen vervolgens voor een prettig digitale bijeenkomst.

Onze service bestaat onder meer uit:

- 4K Camera’s
- Zendersets
- Studio verlichting
- Cameraman
- Presentatiescherm
- Uitzendplatform met chat

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Vaste werkwijze meeting

Voor het realiseren van een livestream van een meeting hebben wij een vaste werkwijze. Die begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan werken we een plan uit en stellen we een op maat gemaakte offerte op. De prijzen op de website kun je beschouwen als een goede indicatie.

Als wij jouw digitale meeting mogen verzorgen, kunnen wij eventueel de uitnodigingen voor de livestream voorafgaand aan de bijeenkomst versturen. Doe je dat liever zelf, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Op de dag van de vergadering zijn we ruim op tijd aanwezig om alle voorbereidingen te treffen.

Wij zijn daarbij geheel zelfvoorzienend en niet afhankelijk van een internetverbinding. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een sterk beveiligde stream. Elke deelnemer van de digital meeting krijgt dan een uniek, eigen wachtwoord. Na afloop ontvang je de opnames van ons.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Afspraak voor livestream meeting

Wil je een livestream van jouw meeting, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat kan via het contactformulier op deze pagina. Geef daarin even aan hoe de aanvraag er precies uitziet.

Naast het verzorgen van een livestream van een meeting kunnen wij ook hulp bieden bij webinars (zoals trainingen, lezingen en online colleges) en evenementen (o.a. concert, marathon en uitvaart).
Previous slide
Next slide

Meetings livestreamen begint bij Livestream Lab.