Livestreams voor uw Persconferentie

Maak direct een afspraak!

webinar op telefoon steamen

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream van een persconferentie moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor persconferenties is geschikt voor iedereen!

Hergebruik de persconferentie voor je eigen kennis platform

Eenmaal gestreamde persconferenties kunnen eenvoudig worden opgenomen en gearchiveerd voor toekomstig gebruik. Zo vergroot je de levensduur en het rendement op je investering.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Wil jij een livestream van een persconferentie opzetten?

Kostenbesparende persconferentie

Traditionele evenementen en conferenties brengen vaak aanzienlijke kosten met zich mee, zoals reiskosten, accommodatie kosten en zaalhuur. Livestreaming vermindert deze kosten drastisch. Met een virtueel podium bereik je dezelfde doelen zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid, waardoor je budgetten efficiënter worden ingezet.

 

 

 

Studio op flexibele locatie

Wij bouwen onze mobiele studio in een dag bij u op locatie op. Dit bespaart u reistijd. De livestream kan gewoon bij u op kantoor. Livestream lab zorgt voor de decoratie. 

Platform keuze

Wij raden aan om via Vimeo te livestreamen. Wij intergreren de vimeo player in een webpagina. Deze link kunt u vervolgens naar uw kijkers versturen.

Live Persconferentie✓ 2 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €1299,-

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! De beelden spreken voor zich.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Wat voor persconferentie past bij mijn bedrijf?

Wij gaan met je in gesprek en maken een inventarisatie van jouw wensen op. Wie is jouw doelgroep? Zijn er journalisten live aanwezig of op afstand via een live verbinding? Op welke kanalen moeten mensen kunnen meekijken en/of reageren?

Bij persconferenties met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren de Powerpoint slides indien van toepassing in de uitzending. De persconferentie wordt uiteraard opgenomen. Die sturen wij je toe.

Alle deelnemende journalisten worden uitgenodigd en de persconferentie staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Wanneer gewenst natuurlijk. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij jouw persconferentie tot een succes.

Live op meerdere kanalen tegelijkertijd

Wil je live op Facebook, YouTube en Vimeo of een kanaal naar keuze? Wij zijn op alle kanalen ingespeeld maar bieden ook een eigen platform inclusief beveiliging.

Persconferenties livestreamen begint bij Livestream Lab.