Livestreams voor uw Persconferentie! Persbijeenkomst!

Maak direct een afspraak!

Wil jij een live persconferentie opzetten?

Opzoek naar een livestream voor een persconferentie? Wanneer je groot nieuws hebt, het nieuws staat op het punt om naar buiten te komen of de pers vraagt om het nieuws organiseer je een persconferentie.

Online Persconferentie

Jouw livestream, jouw stijl!

✓ Camera
✓ Persoonlijke zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Greenscreen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €899,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een persconferentie moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor persconferenties is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw persconferentie

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Wat voor persconferentie past bij mijn bedrijf?

Wij gaan met je in gesprek en maken een inventarisatie van jouw wensen op. Wie is jouw doelgroep? Zijn er journalisten live aanwezig of op afstand via een live verbinding? Op welke kanalen moeten mensen kunnen meekijken en/of reageren?

Bij persconferenties met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren de Powerpoint slides indien van toepassing in de uitzending. De persconferentie wordt uiteraard opgenomen. Die sturen wij je toe.

Alle deelnemende journalisten worden uitgenodigd en de persconferentie staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Wanneer gewenst natuurlijk. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij jouw persconferentie tot een succes.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Live op meerdere kanalen tegelijkertijd

Wil je live op Facebook, YouTube en Vimeo of een kanaal naar keuze? Wij zijn op alle kanalen ingespeeld maar bieden ook een eigen platform inclusief beveiliging.

Persconferenties livestreamen begint bij Livestream Lab.