Livestreams voor uw Seminars! Online cursus!

Maak direct een afspraak!

Livestream seminar

Wil je graag een livestream van een seminar? Livestream Lab realiseert een betrouwbare, veilige en stabiele videoverbinding. Als je benieuwd bent hoe wij je helpen bij een online seminar organiseren, lees dan verder of vul direct het contactformulier op deze pagina in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een seminar moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor seminars is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw seminar

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Online seminar organiseren

Een online seminar organiseren biedt meerdere voordelen. Deelnemers hoeven niet per se ver te rijden of zelfs te vliegen om de workshops en lezingen van experts te kunnen volgen. Het scheelt dus reistijd en het maakt de seminar meteen een stuk milieuvriendelijker. Als online meedoen mogelijk is, zal het bereik waarschijnlijk ook groter zijn. De drempel om mee te doen is namelijk lager.

Voordelen van livestream seminar:

- Groter bereik
- Fijne (extra) optie voor deelnemers
- Milieuvriendelijker
- Tijdbesparend

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen een livestream van de seminar te organiseren of het als een extra optie aan te bieden, zodat mensen zelf de keuze kunnen maken tussen online of fysieke deelname. In beide gevallen bieden wij uiteraard ondersteuning.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Werkwijze livestream seminar

Voor een livestream van een seminar hebben wij een vaste manier van werken. Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we alle wensen. Op basis daarvan maken wij een op persoonlijk plan van aanpak en offerte.

Als wij de seminar online organiseren zijn wij uiteraard ruim op tijd op de locatie. We gaan daar zelfstandig en zelfvoorzienend te werk. We installeren alle apparatuur en zorgen met een eigen internetverbinding (wel zo veilig en stabiel) voor een haarscherpe livestream. Na afloop zorgen wij ervoor dat je de opnames ontvangt.

- 4K Camera’s
- Zendersets
- Studio verlichting
- Schakeltechnicus
- Cameraman
- Presentatiescherm
- Uitzendplatform met chat
- Ondemand terugkijkservice

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Afspraak voor organisatie online seminar

Wil je graag onze ondersteuning bij een livestream van een seminar? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek. Het is altijd fijn als je bij de aanvraag al even wat relevantie informatie aanlevert. Denk bijvoorbeeld aan de locatie en het aantal sprekers.
Previous slide
Next slide

Seminars livestreamen begint bij Livestream Lab.