Livestreams voor uw aandeelhouders vergadering

Maak direct een afspraak!

webinar op telefoon steamen

Live Betrokkenheid

Betrek uw deelnemers in real-time, waar ze zich ook bevinden. Met onze livestreams kunnen uw medewerkers direct deelnemen aan belangrijke bijeenkomsten, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.

Grenzeloos Bereik

Overbrug de afstand tussen uw teams, ongeacht waar ze zich bevinden. Onze livestreaming maakt het mogelijk om informatie op een consistente en gelijktijdige manier te delen, wereldwijd.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Wil jij een livestream voor een aandeelhoudersvergadering opzetten?

Kostenbesparende aandeelhouders
vergaderingen

Traditionele evenementen en vergaderingen brengen vaak aanzienlijke kosten met zich mee, zoals reiskosten, accommodatie kosten en zaalhuur. Livestreaming vermindert deze kosten drastisch. Met een virtueel podium bereik je dezelfde doelen zonder de noodzaak van fysieke aanwezigheid, waardoor je budgetten efficiënter worden ingezet.

 

 

 

Studio op flexibele locatie

Wij bouwen onze mobiele studio in een dag bij u op locatie op. Dit bespaart u reistijd. De livestream kan gewoon bij u op kantoor. Livestream lab zorgt voor de decoratie. 

Platform keuze

Wij raden aan om via Vimeo te livestreamen. Wij intergreren de vimeo player in een webpagina. Deze link kunt u vervolgens naar uw kijkers versturen.

Aandeelhouders vergadering✓ 2 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatieschermen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
✓ Ondemand Terugkijkservice
Vanaf €1499,-

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! De beelden spreken voor zich.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Een aandeelhoudersvergadering livestream opzetten?

Wil jij waar ook ter wereld een aandeelhoudersvergadering streamen? Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden. Een online vergadering biedt veel voordelen. Het bespaart veel tijd en heeft een groter bereik. Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!

Interactieve aandeelhoudersvergaderingen

Voor de opbouw van de techniek zijn wij geheel zelfvoorzienend. Ook zijn wij niet afhankelijk van de internetverbinding op locatie. Wij hebben onze eigen internetverbinding die gebruik maakt van meerdere netwerken. Altijd een dubbele dekking dus. Het is het makkelijkst als je zelf de deelnemers voor de vergadering uitnodigt. Wij kunnen ook helpen!

Wij nemen ieder event op. Dit is achteraf terug te kijken op dezelfde pagina als waar het event is uitgezonden.

Beveiliging

Wij hebben de mogelijkheid om een sterk beveiligde stream aan te bieden op een beveiligde server. De stream is voorzien van een wachtwoord. Dit wachtwoord is per kijker uniek. Zo kunnen er dus geen wachtwoorden woorden doorgegeven.

Aandeelhoudersvergaderingen livestreamen begint bij Livestream Lab.