Wilt u een livestream laten Opzetten! Hosten!

Maak direct een afspraak!

Livestream opzetten

Een livestream opzetten, zodat een webinar, vergadering of evenement online te volgen is. Dat is de specialiteit van Livestream Lab. Wil je dus graag hulp van professionals, die over alle kennis en kunde beschikken om een veilige én scherpe videoverbinding te verzorgen? Dan helpen wij jou graag. Lees hieronder meer over onze tarieven, de werkwijze en vraag via het contactformulier een kennismakingsgesprek aan.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
Vanaf 1500,-

Bedrijfsupdate

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf 1200,-

Talkshow

Wij verzorgen graag de techniek van jouw talkshow. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
Vanaf 1500,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
webinar op telefoon steamen

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een event moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor talkshows is geschikt voor iedereen!

Hergebruik de stream voor je eigen kennis platform

Eenmaal gelivestreamde livestreams kunnen eenvoudig worden opgenomen en gearchiveerd voor toekomstig gebruik. Zo vergroot je de levensduur en het rendement op je investering.

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Live stream opzetten

Voor een live stream opzetten hebben wij een vaste aanpak. Die begint altijd met een kennismakingsgesprek. We bespreken dan jouw wensen, maken vervolgens een plan van aanpak en een persoonlijke offerte. Uiteraard is dit allemaal nog geheel vrijblijvend.

Op het moment dat we in zee gaan met elkaar en wij de livestream opzetten, zijn wij op de dag zelf op tijd aanwezig om alles te installeren. Zo werken wij onder meer met een eigen internetverbinding om de veiligheid en stabiliteit van de live stream te garanderen. Vervolgens brengen wij het evenement, de vergadering of webinar haarscherp in beeld met onze 4K camera’s. Na afloop sturen we je nog de beelden toe, zodat terugkijken mogelijk is.

Een livestream opzetten doen wij als volgt:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Plan van aanpak, inclusief offerte op maat
- Deelnemers uitnodigen (optioneel)
- Installatie van de techniek
- Live
- Opnames versturen

Uw partner op het gebied van live streaming.

Even kennismaken?

Wil je kennismaken, de wensen en mogelijkheden bespreken en een offerte ontvangen voor het opzetten van een live stream? Vul dan op deze pagina het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een gesprek.

Hoe werken wij?

Bekijk onze video! De beelden spreken voor zich.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.