Livestreams van uw Evenementen! Events!

Maak direct een afspraak!

Wil jij een livestream evenement opzetten?

Opzoek naar een livestream voor een evenement? Wij beschikken over de juiste kennis & apparatuur om uw live event perfect in beeld te brengen.

Het wordt steeds gebruikelijker om een livestream van uw evenement te verzorgen en aan te bieden aan de gasten die fysiek niet aanwezig kunnen zijn. Wij ondersteunen u graag met de organisatie van streams van uw live event.

Talkshow

v/a €1499,-

Concert

v/a €549,-

Voorstelling

v/a €599,-

Bruiloft

v/a €549,-

Uitvaart

v/a €549,-

Marathon

v/a €999,-

Persconferentie

v/a €899,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een evenement moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor evenementen is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw evenement

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Zelfvoorzienend

Op de dag van het evenement zijn wij altijd ruim voor aanvang aanwezig om alles op te bouwen en eventuele technische instructies te geven. Wij zijn compleet zelfvoorzienend en zijn dus niet afhankelijk van de internetverbinding op uw locatie. Niet alleen verzorgen wij de streams van het live event, ook nemen wij alles op. Als u het wilt, kunnen wij de opnames achteraf opsturen, zodat u het evenement nog eens terug kunt kijken of de beelden kan delen met anderen. Onze ondemand terugkijk service biedt ook uitkomst.

Wij maken veel klanten blij met onze diensten.

Uw partner op het gebied van live streaming.

Kaartverkoop

Voor sommige evenementen wilt u graag dat niet iedereen toegang heeft tot het event. Wij kunnen voor iedere deelnemer een unieke toegangscode maken. Deze code is slechts eenmaal te gebruiken. Ideaal als u ook kaartjes wilt verkopen voor uw event.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Stap voor stap

Graag leggen wij even kort uit, hoe wij te werk gaan:

Voor de streams van het live event gaan wij van tevoren graag met u in gesprek over uw wensen en maken we aan de hand van de inventarisatie een plan van aanpak. Hierin staat onder meer welke apparatuur nodig is voor de livestream. Als u akkoord gaat met de offerte, moeten de gasten die het evenement via de livestream volgen worden uitgenodigd. U kunt zelf de uitnodigingen versturen, maar het is ook mogelijk dat wij dat voor u doen.
Previous slide
Next slide

Evenementen livestreamen begint bij Livestream Lab.