Livestream kosten

Wat moet een livestream kosten? Het korte antwoord op die vraag is: dat verschilt per dienst. Zo verzorgen wij videoverbindingen voor webinars, vergaderingen en allerlei type evenementen. Wil je graag meer weten over onze dienstverlening en de kosten van streaming, maak dan een afspraak via het onderstaande contactformulier. Wij stellen dan een op maat gemaakte offerte op.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Kosten streaming

Om je een idee te geven van de kosten van streaming hebben wij voor onze verschillende services richtprijzen gemaakt. Wij maken onderscheid tussen drie soorten diensten:

- Webinars € 749,-
- Vergaderen € 749,-
- Evenementen € 499,-

Onder webinars verstaan wij onder meer online trainingen, colleges en lezingen. Bij vergaderen kun je denken aan aandeelhoudersvergaderingen, algemene ledenvergaderingen of andere soorten van overleg. Evenementen zijn bijvoorbeeld concerten, marathons, bruiloften, voorstellingen en uitvaarten.

De genoemde prijzen zijn dus richtprijzen. Ze geven een goede indicatie van de mogelijke livestream kosten, maar we maken aan de hand van jouw wensen altijd een persoonlijke offerte.

Uw partner op het gebied van live streaming.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Afspraak voor livestream

Wil je gebruikmaken van onze ondersteuning, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek via het contactformulier. Voordat we met elkaar in zee gaan, weet je altijd precies wat de kosten voor de streaming zullen zijn. Het is fijn als je bij het invullen van het contactformulier al even aangeeft om welke service het gaat en wat voor een aanvraag het is.

Livestreamen begint bij Livestream Lab.