Maak direct een afspraak!

Livestreams voor uw Conferenties! Congressen!

Livestream conferentie

Wil je graag een livestream van een conferentie? Livestream Lab zorgt voor een veilige en goede videoverbinding. Benieuwd hoe een streaming service er exact uitziet of een (vrijblijvende) offerte ontvangen, maak dan eenvoudig via het onderstaande contactformulier een afspraak met ons.
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een conferentie moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor conferenties is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw conferentie

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Conference Streaming Service

Een livestream van een conferentie is voor deelnemers tegenwoordig heel gebruikelijk. Hierdoor hoeven mensen niet meer een heel land door te rijden of in het vliegtuig te stappen om de bijeenkomst met lezingen en discussies te volgen. Een livestream van een conferentie is dus heel milieuvriendelijk, praktisch en bespaart veel tijd. Als digitaal aansluiten mogelijk is zal het bereik bovendien groter zijn, niet onbelangrijk bij een conferentie. Voordelen van een Conference Streaming Service: - Milieuvriendelijker - Tijdbesparend - Groter bereik - Fijne optie voor deelnemers

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Werkwijze Livestream conferentie

Wij hebben een vaste werkwijze voor een livestream van een conferentie. Het begint met een kennismakingsgesprek, waarin we de wensen bespreken. Op basis daarvan stellen wij een plan op en sturen wij een op maat gemaakte offerte.

Als wij de conferentie gaan streamen, zijn we op de dag zelf op tijd aanwezig. Wij beschikken over alle apparatuur om de conferentie uitstekend in beeld te brengen. We werken bovendien met een eigen internetverbinding, zodat de livestream altijd in de lucht blijft. Het is daarnaast mogelijk om een sterk beveiligde verbinding aan te leggen. Iedere digitale deelnemer krijgt dan een uniek wachtwoord om mee in te loggen.

De conferentie zal tegelijkertijd worden opgenomen. Na afloop van het event sturen wij de beelden op, zodat de bijeenkomst eventueel terug te kijken is.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 5 sterren

Afspraak voor Conference Streaming Service

Ben je geïnteresseerd in onze hulp bij het verzorgen van een livestream van een conferentie? Maak via het contactformulier eenvoudig een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is handig als je bij de aanvraag direct wat relevantie informatie over de bijeenkomst aanlevert. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het event en de locatie.

Conferenties livestreamen begint bij Livestream Lab.