Livestreams voor uw Online colleges! Live college!

Maak direct een afspraak!

Wil jij een live college opzetten?

Het live uitzenden van een online college biedt veel mogelijkheden en vergroot je publiek.

College

Uw livestream, uw stijl!

✓ 4K Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ Presentatiescherm
✓ Uitzendplatform met chat
✓ Ondemand Terugkijkservice
v/a €749,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een college moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor colleges is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw college

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Interactieve colleges

Een ‘klassiek’ college gaat in een vorm van ‘one way communication’. Dit houdt in dat een spreker informatie zendt in één richting. Deelnemers thuis kunnen hier geen feedback op geven. Steeds meer stijgt de vraag naar interactieve colleges. Hierbij krijgt de deelnemer thuis de kans om interactief deel te nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van interactieve colleges. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen gesteld worden via een chat, kunnen er polls worden gehouden en kunnen mensen via video inbellen.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Beveiliging

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een platform waar iedereen met zijn eigen inlog gegevens kan mee kijken. Voor een college is er dus geen algemeen wachtwoord. Dit voorkomt ongewenste meekijkers.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Stap voor stap

Wij gaan met u in gesprek en maken een inventarisatie van uw wensen. Bij colleges met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren uw Powerpoint slides in het webinar. De mogelijkheid om de college te registreren bieden wij ook. Die sturen wij u toe zodat u die binnen uw organisatie kunt delen.

Alle deelnemers worden uitgenodigd en het eAlle deelnemers worden uitgenodigd en uw event staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij uw college tot een succes.
Previous slide
Next slide

Colleges livestreamen begint bij Livestream Lab.