Wil je een livestream laten Verzorgen! Maken!

Maak direct een afspraak!

Livestream laten maken!

Voor Livestream Lab is een livestream verzorgen dagelijkse kost. Zoek je daarom een bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van stabiele én veilige videoverbindingen? Dan helpen we je graag. Lees hieronder meer over onze dienstverlening en tarieven of maak direct een afspraak via het contactformulier.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Vaste werkwijze livestream verzorgen

Voor het verzorgen van een livestream hebben wij een vaste manier van werken. Het begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin horen wij graag wat jouw wensen zijn, zodat wij een goed plan van aanpak kunnen opstellen. Ook maken wij op basis daarvan een persoonlijke offerte.

Zo is één van de vragen of je een extra beveiligde stream wil, waarvoor iedere deelnemer een eigen wachtwoord ontvangt. Of wil je juist zoveel mogelijk mensen bereiken en moet de livestream dus openbaar zijn? Beide is uiteraard mogelijk via het eigen platform dat wij hebben gebouwd.

Mogen wij de livestream verzorgen, dan zijn wij op de dag zelf ruim op tijd aanwezig om alle apparatuur te installeren. We brengen het event vervolgens vlekkeloos in beeld en na afloop ontvang je de opnames, zodat jijzelf en eventueel anderen het terug kunnen kijken.

Wij verzorgen een livestream als volgt:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Offerte op maat
- Deelnemers uitnodigen (optioneel)
- Installatie van de techniek
- Live
- Opnames versturen

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Diverse livestreams

Onze dienstverlening leent zich voor grofweg drie categorieën: webinars, evenementen en vergaderingen. Onder webinars verstaan wij bijvoorbeeld online colleges, lezingen en trainingen. Bij evenementen kun je denken aan onder andere een concert, uitvaart, persconferentie, voorstelling en bruiloft.

Voor deze drie categorieën hebben we de volgende richtprijzen:

- Webinars € 749,-
- Vergaderen € 749,-
- Evenementen € 499,-

Het gaat hier dus om richtprijzen. Ze geven een indicatie van de kosten voor het verzorgen van een livestream. We maken te allen tijde aan de hand van jouw wensen een persoonlijke offerte.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Kennismakingsgesprek

Mogen wij jouw livestream verzorgen? Vul dan het contactformulier in op deze pagina en wij nemen contact met je op voor een kennismakingsafspraak. Fijn als je in het formulier al aangeeft om wat voor event het gaat. Ook is wat aanvullende informatie zoals locatie en aantal deelnemers altijd prettig.
Previous slide
Next slide

Livestreamen begint bij Livestream Lab.