Live video webinar

Een congres, symposia of seminar fysiek bijwonen kost veel tijd en behoort gezien de huidige tijd vaak niet tot de mogelijkheden. Steeds meer organisatoren kiezen voor online events, ofwel webinars.

Wij helpen u als volgt:

  • We gaan vrijblijvend in gesprek over uw plannen.
  • U ontvangt van ons een offerte.
  • Wij versturen een beveiligde uitnodiging.
  • Wij bouwen op locatie een studio, of u maakt gebruik van onze studio.
  • Na de livestream ontvangt u ook een opname.

Welk webinar past bij mijn bedrijf?

Wij gaan met u in gesprek en maken een inventarisatie van uw wensen. Bij webinars met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren uw Powerpoint slides in het webinar. De mogelijkheid om het webinar te registreren bieden wij ook. Die sturen wij u toe zodat u die binnen uw organisatie kunt delen.

Alle deelnemers worden uitgenodigd en uw event staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij uw webinar tot een succes.

Interactieve webinars

Een ‘klassieke’ webinar gaat in een vorm van ‘one way communication’. Dit houdt in dat een spreker informatie zendt in één richting. Deelnemers thuis kunnen hier geen feedback op geven. Steeds meer stijgt de vraag naar interactieve webinars. Hierbij krijgt de deelnemer thuis de kans om interactief deel te nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van interactieve webinars. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen gesteld worden via een chat, kunnen er polls worden gehouden en kan er een quiz worden gedaan.

Beveiliging

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een eigen platform laten ontwikkelen waar iedereen met zijn eigen inlog gegevens kan mee kijken. Voor een vergadering is er dus geen algemeen wachtwoord. Dit voorkomt ongewenste meekijkers.

U de inhoud, wij de techniek.

Wij maken veel klanten blij met onze diensten. Hier onder een greep uit onze klanten.

livestream alliander

Hoe organiseer ik een goede webinar?

De eerste stap is een goed plan maken. Dat begint met een draaiboek. Door een draaiboek te maken weten de sprekers en de organisatie waar ze aan toe zijn. Door vooraf na te denken over spreektijd voor de presentatoren en gasten zorg je ervoor dat het niet te langdradig wordt.

Zorg voor interactie met de deelnemers. Door interactie houdt je de deelnemers bij de les. Een leuke manier van interactie is bijvoorbeeld een poll via Mentimeter.

Zorg voor korte slides van de sprekers. Door slides met korte punten zijn uw deelnemers meer geneigd om naar het verhaal te luisteren.

Breng verhalen op een visuele manier. Het is een stuk leuker om een filmpje te tonen in plaats van het te vertellen.

Organiseer breakout sessies. Door deelnemers met elkaar over de materie te laten praten, zal deze dag langer blijven hangen.

Tenslotte is het van belang dat de sprekers hun verhaal enthousiast brengen, zo houdt u iedereen erbij!

Bekijk ook onze pagina voor tips

‘Deze mannen maken het verschil, ze zetten niet 1 stap meer maar ontelbaar veel meer’

Prijzen

Voor deze prijzen kunt u bij ons in de studio terecht of bouwen wij de studio op bij u op locatie! Al onze prijzen zijn richtprijzen. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Al onze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Webinar Compleet
v.a.
€1500,-
✓ 2 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ 2 Presentatieschermen
✓ Uitzendplatform
Vraag offerte aan
Webinar in Huisstijl
v.a.
€2000,-
✓ 3 Camera's
✓ Zendersets
✓ Studioverlichting
✓ Schakeltechnicus
✓ Cameraman
✓ 2 Presentatieschermen
✓ Greenscreen
✓ Uitzendplatform
✓ Gepersonaliseerde studio
Vraag offerte aan

Offerte aanvragen

    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op