background header

Livestream webinar

Opzoek naar een livestream voor een webinar? Wij verzorgen deze interactief en op locatie!

Live video webinar

Een event live bijwonen kost veel tijd. Het is veel efficiënter om events online live te houden! Kies daarom voor een webinar!

Stap voor stap

Wij leggen je graag hoe wij werken.

  1. Kennismaken
  2. Samen kijken naar de juiste oplossing
  3. De deelnemers uitnodigen
  4. LIVE!
  5. Opnames versturen

Welk webinar past bij mijn bedrijf?

Wij gaan met je in gesprek en maken een inventarisatie van je wensen. Bij webinars met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren je Powerpoint slides in het webinar. De mogelijkheid om het webinar te registreren bieden wij ook. Die sturen wij je toe zodat je die binnen uw organisatie kunt delen.

Alle deelnemers worden uitgenodigd en het event staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij je webinar tot een succes.

Interactieve webinars

Een ‘klassieke’ webinar gaat in een vorm van ‘one way communication’. Dit houdt in dat een spreker informatie zendt in één richting. Deelnemers thuis kunnen hier geen feedback op geven. Steeds meer stijgt de vraag naar interactieve webinars. Hierbij krijgt de deelnemer thuis de kans om interactief deel te nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van interactieve webinars. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen gesteld worden via een chat, kunnen er polls worden gehouden en kan er een quiz worden gedaan.

 

Beveiliging

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een eigen platform laten ontwikkelen waar iedereen met zijn eigen inlog gegevens kan mee kijken. Voor een vergadering is er dus geen algemeen wachtwoord. Dit voorkomt ongewenste meekijkers.

 

Samen de inhoud, wij de techniek.

Volledig ontzorgd

Prijs webinar livestream

Voor deze prijs kun je bij ons in de studio terecht of bouwen wij de studio op bij jou op locatie! Onze prijs is een richtprijs. Wij maken graag een offerte voor op maat. Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Webinar

€749,-

Jouw livestream, jouw stijl!

4K Camera's

Zendersets

Studioverlichting

Schakeltechnicus

Cameraman

Presentatiescherm

Uitzendplatform met chat

Ondemand Terugkijkservice

Vraag offerte aan

Wij maken veel klanten blij met onze diensten.

Hieronder een greep uit onze klanten.

'Een erg makkelijke manier om mijn cursussen te geven'

Goed product, eerlijke prijs.

Hoe organiseer ik een goede webinar?

De eerste stap is een goed plan maken. Dat begint met een draaiboek. Door een draaiboek te maken weten de sprekers en de organisatie waar ze aan toe zijn. Door vooraf na te denken over spreektijd voor de presentatoren en gasten zorg je ervoor dat het niet te langdradig wordt.

Zorg voor interactie met de deelnemers. Door interactie houdt je de deelnemers bij de les. Een leuke manier van interactie is bijvoorbeeld een poll via Mentimeter.

Zorg voor korte slides van de sprekers. Door slides met korte punten zijn uw deelnemers meer geneigd om naar het verhaal te luisteren.

Breng verhalen op een visuele manier. Het is een stuk leuker om een filmpje te tonen in plaats van het te vertellen.

Organiseer breakout sessies. Door deelnemers met elkaar over de materie te laten praten, zal deze dag langer blijven hangen.

Tenslotte is het van belang dat de sprekers hun verhaal enthousiast brengen, zo houdt u iedereen erbij!

Bekijk ook onze pagina voor tips.

Overal verbonden

Waar ook ter wereld

Maak meteen een afspraak!