Livestream evenement

Het wordt steeds gebruikelijker om een livestream van uw evenement te verzorgen en aan te bieden aan de gasten die fysiek niet aanwezig kunnen zijn. Wij ondersteunen u graag met de organisatie van streams van uw live event.

Graag leggen wij even kort uit, hoe wij te werk gaan:

  • Allereerst voeren wij een vrijblijvend gesprek met u en werken wij een plan uit.
  • U krijgt van ons een offerte.
  • De uitnodigingen voor de livestream van het evenement worden door ons of u gedeeld.
  • We zijn ruim op tijd aanwezig om de camera’s te installeren en brengen vervolgens het live event in beeld.
  • Achteraf krijgt u de opnames toegestuurd.

Voor de streams van het live event gaan wij van tevoren graag met u in gesprek over uw wensen en maken we aan de hand van de inventarisatie een plan van aanpak. Hierin staat onder meer welke apparatuur nodig is voor de livestream.

Als u akkoord gaat met de offerte, moeten de gasten die het evenement via de livestream volgen worden uitgenodigd. U kunt zelf de uitnodigingen versturen, maar het is ook mogelijk dat wij dat voor u doen.

Zelfvoorzienend

Op de dag van het evenement zijn wij altijd ruim voor aanvang aanwezig om alles op te bouwen en eventuele technische instructies te geven. Wij zijn compleet zelfvoorzienend en zijn dus niet afhankelijk van de internetverbinding op uw locatie.

Niet alleen verzorgen wij de streams van het live event, ook nemen wij alles op. Als u het wilt, kunnen wij de opnames achteraf opsturen, zodat u het evenement nog eens terug kunt kijken of de beelden kan delen met anderen.

Veilige stream

Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij een eigen platform ontwikkeld, waar de gasten van uw evenement met eigen inloggegevens de livestream kunnen bekijken. De beelden zijn dus niet openbaar en ook niet te bekijken door een algemeen wachtwoord in te voeren. Zo wordt voorkomen dat ongewenste gasten meekijken.

 

Wij zijn altijd ruim voor aanvang aanwezig om alles op te bouwen & technische instructies te geven.

Offerte aanvragen

    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op