Livestream vergadering

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden. Een online vergadering biedt veel voordelen. Het bespaart veel tijd en heeft een groter bereik. Om samen een succesvolle vergadering neer te zetten gaan wij op de volgende manier te werk.

  • Inventarisatie van uw wensen
  • Het juiste platform kiezen
  • De deelnemers uitnodigen
  • De draaidag
  • Opnames versturen

Het is belangrijk dat wij samen met u kijken hoe u de vergadering vorm wilt geven. Daarom bespreken wij vooraf wat uw wensen zijn. Zo kunnen wij kijken welke apparatuur het best bij uw vergadering past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoeveel microfoons en camera’s u nodig heeft. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van grote presentatie schermen.

Vervolgens kijken we welk platform het beste voor u is. Een algemene leden vergadering heeft bijvoorbeeld een platform nodig waarin besluiten juridisch gedekt zijn. Voor andere vergaderingen is dit niet nodig. Deze kunnen op andere platformen plaatsvinden.

Het is het makkelijkst als u zelf de deelnemers voor de vergadering uitnodigt. Vaak zijn er bestanden aanwezig met mail adressen van alle leden van de organisatie.

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een eigen platform laten ontwikkelen waar iedereen met zijn eigen inlog gegevens kan mee kijken. Voor een vergadering is er dus geen algemeen wachtwoord. Dit voorkomt ongewenste meekijkers.

Op de draaidag zijn wij 2 uur van te voren aanwezig. Op deze manier kunnen wij rustig opbouwen. Ook is er dan ruim voldoende tijd voor eventuele technische instructies.

Wij kunnen de vergadering opnemen en u de opnames toesturen indien gewenst.

Bereik meer mensen door een online vergadering!

Offerte aanvragen

    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op