Wilt u een livestream Regelen! Organiseren!

Maak direct een afspraak!

Livestream regelen

Een livestream regelen is de specialiteit van Livestream Lab. Wil je dus graag ondersteuning van een bedrijf dat alle kennis en kunde in huis heeft voor het realiseren van een stabiele én veilige videoverbinding? Dan helpen wij jou graag. Lees hieronder meer over Livestream Lab, onze werkwijze en tarieven en maak via het contactformulier een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Vaste werkwijze livestream regelen

Voor het regelen van een livestream werken wij volgens een vast stappenplan. Dat start met een vrijblijvend gesprek. We luisteren daarin naar jouw wensen, zodat wij een gedegen plan van aanpak kunnen maken. Ook stellen wij op basis hiervan een op maat gemaakte offerte op.

Eén van de vragen zal zijn of je graag een extra beveiligde livestream wil. Iedere deelnemer krijgt in dat geval een eigen wachtwoord toegestuurd. Deze kunnen wij, net als de uitnodiging, eventueel voor je versturen. Wil je zo veel mogelijk mensen bereiken, dan kan de livestream ook openbaar toegankelijk zijn op ons eigen platform.

Als wij de livestream regelen, zijn wij uiteraard ruim op tijd aanwezig op de dag zelf. We installeren alle apparatuur en brengen met behulp van een eigen internetverbinding (wel zo veilig en stabiel) het event mooi in beeld. Na afloop sturen wij de opnames toe, zodat het event terug te kijken is.

Een livestream regelen doen wij als volgt:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Offerte op maat
- Deelnemers uitnodigen (optioneel)
- Installatie van de techniek
- Live
- Opnames versturen

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Diverse livestreams

Onze service hebben wij opgedeeld in drie categorieën: webinars, vergaderingen en evenementen. Bij webinars kun je denken aan online colleges, trainingen en lezingen. Onder evenementen verstaan wij bijvoorbeeld uitvaarten, persconferenties, bruiloften, marathons en talkshows.

We hebben richtprijzen voor elke categorie:

- Webinars € 749,-
- Vergaderen € 749,-
- Evenementen € 499,-

Deze prijzen geven een goede kostenindicatie voor het verzorgen van een livestream, maar we maken altijd een persoonlijke offerte.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Kennismakingsgesprek

Wil je graag dat wij jouw livestream regelen? Leuk! Als je op deze pagina het contactformulier invult, nemen wij contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsafspraak.
Previous slide
Next slide

Livestreamen begint bij Livestream Lab.