Livestreams voor uw Online opendag! Live opendag!

Maak direct een afspraak!

Wil jij een online opendag opzetten?

Wil je graag ondersteuning bij het organiseren van online opendagen? Met een stabiele videoverbinding en beelden van topkwaliteit zorgt Livestream Lab ervoor dat jij digitaal jouw deuren kunt openen. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om een uitstekende livestream te realiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden en onze werkwijze? Lees dan verder of vul direct het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een opendag moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor opendagen is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw opendag

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Livestream opendag

Je krijgt maar één kans om een goede indruk te maken op mensen. En dus moet de livestream van een opendag vlekkeloos verlopen. De beelden moeten haarscherp zijn en het gevoel van jouw school, bedrijf of organisatie op de juiste wijze overbrengen. Met onze techniek en ondersteuning kun je erop rekenen dat dit gebeurt.

Voordat we met elkaar in zee gaan, voeren we altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek maken wij een plan van aanpak en stellen wij een persoonlijke offerte op. Om een beeld te geven van de mogelijke kosten communiceren we op onze website richtprijzen. Voor een evenementen zoals online opendagen is dat 499 euro. Maar, zoals aangegeven, de offerte maken we altijd op maat en kan dus afwijken.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Livestream open dag

Als wij de opendag livestreamen zijn wij natuurlijk op tijd aanwezig om alle apparatuur te installeren. We werken met een eigen internetverbinding. Op die manier weten we zeker dat deze stabiel en veilig is. Vervolgens gaat de stream van de opendag live en kunnen mensen vanuit huis meekijken. Na afloop sturen wij ook nog de opnames toe, zodat het event terug te kijken is of er korte video’s van te maken zijn.

Je kunt bij ons voor online opendagen onder meer rekenen op:

- 4K Camera´s
- Schakeltechnicus
- Cameraman
- Uitzendplatform met chat
- Terugkijkservice

- En nog veel meer!

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Kennismakingsgesprek voor online opendagen

Wil je graag dat wij jouw een livestream opzetten voor jouw online opendagen? Via het contactformulier op deze pagina kun je een aanvraag indienen, waarna wij zo snel mogelijk contact opnemen met je voor een kennismakingsgesprek.
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
Previous slide
Next slide

Opendagen livestreamen begint bij Livestream Lab.