background header

Live Lezing

Opzoek naar een livestream voor een online lezing? Wij verzorgen deze interactief en op locatie!

Livestream Lezing

Bereik een groter publiek met een live lezing.

Stap voor stap

Wij leggen je graag hoe wij werken.

  1. Kennismaken
  2. Samen kijken naar de juiste oplossing
  3. De deelnemers uitnodigen
  4. LIVE!
  5. Opnames versturen

 

Wij gaan met u in gesprek en maken een inventarisatie van uw wensen. Bij lezingen met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren uw Powerpoint slides in de lezing. Ook nemen wij de lezing op zodat u de beelden later kunt delen.

Alle deelnemers worden uitgenodigd en uw event staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij uw lezing tot een succes.

 

Beveiliging

Beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een eigen platform laten ontwikkelen waar iedereen met zijn eigen inlog gegevens kan mee kijken. Voor een training is er dus geen algemeen wachtwoord. Dit voorkomt ongewenste meekijkers.

Interactieve trainingen

Een ‘klassieke’ lezing gaat in een vorm van ‘one way communication’. Dit houdt in dat een spreker informatie zendt in één richting. Deelnemers thuis kunnen hier geen feedback op geven. Steeds meer stijgt de vraag naar interactieve lezingen. Hierbij krijgt de deelnemer thuis de kans om interactief deel te nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van interactieve lezingen. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen gesteld worden via een chat, kunnen er polls worden gehouden en kunnen mensen via video inbellen.

 

U de inhoud, wij de techniek.

Volledig ontzorgd

Prijs Livestream Lezing

Voor deze prijs kunt u bij ons in de studio terecht of bouwen wij de studio op bij u op locatie! Onze prijs is een richtprijs. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Live Lezing

€749,-

Uw livestream, uw stijl!

4K Camera's

Zendersets

Studioverlichting

Schakeltechnicus

Cameraman

Presentatiescherm

Uitzendplatform met chat

Ondemand Terugkijkservice

Vraag offerte aan

'Een erg makkelijke manier om mijn lezingen te geven'

Goed product, eerlijke prijs.

Maak meteen een afspraak!

Wij maken veel klanten blij met onze diensten.

Hier onder een greep uit onze klanten.