Livestreams voor uw Wedstrijden! Toernooien! Competities!

Maak direct een afspraak!

Wil je een livestream voor een wedstrijd opzetten?

Wil je graag jouw wedstrijd live streamen? Livestram Lab maakt het mogelijk. Wij brengen elk duel haarfijn in beeld en sturen je na afloop ook nog eens de opnames toe, zodat je de wedstrijd nog eens terug kunt kijken. Benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen en onze werkwijze, lees dan verder of laat direct je gegevens achter via het aanvraagformulier.
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream voor een wedstrijd moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player voor wedstrijden is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream van uw wedstrijd

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Online wedstrijden

Online wedstrijden bekijken is natuurlijk heel normaal voor bijvoorbeeld voetbalduels in de eredivisie. Maar jouw eigen wedstrijd live streamen is natuurlijk ook een leuke optie. Zo kunnen mensen thuis meegenieten van een belangrijke wedstrijd, zoals een kampioensduel.

Of misschien wil je als trainer wel een keer een goede analyse maken van een wedstrijd met behulp van videobeelden, zodat spelers nog beter inzicht krijgen in hun eigen acties en je beter kunt uitleggen wat je precies wilt.

Livestream Lab maakt online wedstrijden bekijken mogelijk. Sporten die wij onder meer live kunnen streamen zijn:

- Voetbal
- Hockey
- Handbal
- Basketbal
- Tennis
- Volleybal
- En nog veel meer…

De volgende bedrijven gingen u voor:

Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!

Uw partner op het gebied van live streaming.

Zo gaat een wedstrijd live streamen

Voordat we jouw wedstrijd live streamen, voeren we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken alle wensen en mogelijkheden, zodat we een goed plan kunnen opstellen met bijbehorende persoonlijke offerte.

Als we de wedstrijd in beeld gaan brengen online, zijn we natuurlijk op tijd bij de club om alle apparatuur te installeren. We werken met een eigen, stabiele internetverbinding. Vervolgens gaat de stream live en kunnen mensen vanuit huis meekijken. Het is mogelijk om een beveiligde stream te verzorgen, waarbij iedereen een eigen inlogcode heeft.

Na afloop sturen wij je de opnames, zodat de wedstrijd terug te kijken is of er korte video’s van te maken zijn.

Voor een wedstrijd live streamen kun je bij ons vertrouwen op:

- 4K Camera’s
- Schakeltechnicus
- Cameraman
- Uitzendplatform met chat
- Opnames na afloop.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Kennismakingsgesprek

Wil je graag jouw wedstrijd live streamen? Vul het contactformulier in op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Het is fijn als je meteen even aangeeft op welke locatie de sportwedstrijd plaatsvindt.
Previous
Next

Wedstrijden livestreamen begint bij Livestream Lab.