Wilt u livestreams laten Uitzenden! Opnemen!

Maak direct een afspraak!

Livestream video´s uitzenden

Wil jij een livestream laten uitzenden? Een livestream uitzenden is dagelijkse kost voor Livestream Lab. Wil je dus graag ondersteuning van een bedrijf met alle benodigde kennis en apparatuur voor een veilige, betrouwbare en haarscherpe video? Dan helpen wij jou graag. Lees hieronder meer over onze dienstverlening, de verschillende tarieven en vraag via het contactformulier een kennismakingsafspraak aan.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Livestream uitzenden

Een live video uitzenden doen wij altijd volgens een vaste werkwijze. We starten met een gesprek waarin we vrijblijvend kennismaken met elkaar en alle wensen doornemen. Op basis daarvan kunnen wij een plan van aanpak opstellen, inclusief een op maat gemaakte offerte.

Als wij de livestream uitzenden zullen wij vroeg aanwezig zijn om alle techniek te installeren, zodat de video op tijd live gaat. Om de stabiliteit van de livestream te garanderen werken we altijd met een eigen internetverbinding. Vervolgens brengen wij met 4K camera’s alles haarscherp in beeld. Na afloop sturen we je nog de beelden toe, zodat het mogelijk is om het evenement, de webinar of vergadering terug te kijken en er eventueel korte clips van te maken.

Een livestream uitzenden doen wij als volgt:

- Vrijblijvend kennismakingsgesprek
- Plan van aanpak, inclusief persoonlijke offerte
- Deelnemers uitnodigen (optioneel)
- Installatie van apparatuur
- 3, 2, 1….We zijn live
- Opnames versturen

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Tarieven livestream uitzenden

Voor het uitzenden van een livestream maken we onderscheid tussen drie type diensten: vergaderingen, webinars en evenementen. Vergaderingen (bijvoorbeeld voor aandeelhouders of leden) spreken voor zich. Onder webinars vallen onder andere online lezingen, colleges en trainingen. Evenementen zijn marathons, wedstrijden, bruiloften, uitvaarten, verkiezingsdebatten, et cetera.

Voor elke categorie hebben we richtprijzen gemaakt:

- Vergaderen € 749,-
- Webinars € 749,-
- Evenementen € 499,-

Let op! Dit zijn richtprijzen en dus geen definitieve tarieven. We maken altijd een persoonlijke offerte. Bovengenoemde prijzen zijn bedoeld om een indicatie te geven van de kosten voor het uitzenden van een livestream.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Even kennismaken?

Wil je graag eens rustig de wensen en mogelijkheden met ons doornemen en een offerte ontvangen voor een live video uitzenden? Vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met je voor een kennismakingsgesprek.
Previous
Next

Livestreamen begint bij Livestream Lab.