Livestream bedrijf

Eén livestream bedrijf voor al jouw videoverbindingen. Dat is Livestream Lab. Of het nu gaat om een evenement, vergadering of webinar; wij helpen jou bij het realiseren van een stabiele en veilige livestream. Wil je graag precies weten hoe wij jou kunnen ondersteunen of ontvang je graag een offerte, maak dan via het onderstaande contactformulier een afspraak.

Webinar

Deel kennis met een webinar! Wij bouwen bij jou op locatie de geschikte studio! Informeer naar de mogelijkheden.
v/a €749,-

Vergaderen

Hybride vergaderen is de manier van vergaderen geworden! Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

v/a €749,-

Evenementen

Wij verzorgen graag de techniek op jouw event! Van marathon tot concert. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.
v/a €499,-
Niet wat je zocht? We bieden een enorm scala aan aangepaste digitale evenementen, neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Alles kan live!
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

Livestream company

Als livestream company beschikken wij over alle benodigde apparatuur én kennis om een goede videoverbinding tot stand te brengen. Wij hebben de diensten van ons bedrijf in drie categorieën ondergebracht: vergaderingen, webinars en evenementen.

Wat betreft vergaderingen kun je denken aan algemene ledenvergaderingen, aandeelhoudersbijeenkomsten of een ander type van overleg. Met webinars bedoelen wij onder meer online trainingen, colleges en lezingen.

Evenementen die wij als livestream bedrijf in beeld kunnen brengen zijn o.a.:

- Concert
- Persconferentie
- Uitvaart
- Voorstelling
- Bruiloft
- Marathon

Op onze website vind je prijzen voor de drie categorieën. Dit zijn richtprijzen, ze geven een indicatie van de kosten. Afhankelijk van jouw wensen maken we altijd een persoonlijke offerte.

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Werkwijze livestream bedrijf

We hebben als livestream bedrijf een vaste werkwijze. We voeren altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we jouw wensen kunnen bespreken en aan de hand daarvan een plan kunnen opstellen. Ook maken we een offerte op basis van dit gesprek.

Als je hiermee akkoord gaat, kunnen wij eventueel van tevoren de uitnodigingen versturen. Het is daarbij mogelijk om te kiezen voor een extra beveiligde stream. Deelnemers krijgen dan allemaal een eigen wachtwoord. Mocht je liever de uitnodigingen zelf versturen, is dat uiteraard ook in orde.

Op de dag van de livestream zijn we op tijd op de locatie. Na installatie van alle apparatuur brengen we het event, de vergadering of het webinar mooi in beeld. We werken altijd met een eigen internetverbinding, waardoor stabiliteit is verzekerd. Na afloop sturen we je de opnames, zodat terugkijken mogelijk is.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Afspraak maken met een livestream company

Wil je gebruikmaken van één van onze diensten? Vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. Het is fijn als je alvast even aangeeft van welke service je gebruik wil maken en om wat voor een aanvraag het gaat.
Previous
Next

Livestreamen begint bij Livestream Lab.