Livestream Lab

Één livestream bedrijf voor al jouw videoverbindingen. Dat is Livestream Lab. Of het nu gaat om een evenement, vergadering of webinar, wij helpen jou bij het realiseren van een stabiele en veilige livestream.
Ons ervaren team van professionals die bekend zijn met de nieuwste livestreamingtechnologieën en -trends, werkt nauw samen met hun klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en aangepaste livestreamoplossingen aan te kunnen bieden. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en technische expertise zijn essentiële kenmerken van ons bedrijf.

Wij regelen:
• Apparatuur en technologie: We beschikken over hoogwaardige camera's, audioapparatuur, belichting en andere benodigdheden om professionele livestreams te produceren.

• Productie en regie: Ons team plant, coördineert en host de live-uitzendingen. Dit omvat het opzetten en bedienen van camera's, het verzorgen van de geluidskwaliteit en het leveren van een vlotte stream ervaring voor het publiek.

• Streamingplatforms: Wij bieden een eigen platform waarop de livestream kan worden gehost en bekeken. YouTube, Vimeo en andere streamingplatforms behoren ook tot de mogelijkheden.

• Interactieve functies: Wij bieden interactieve functies, zoals bijvoorbeeld livechat, Q&A-sessies en live-polls, om het publiek actief te betrekken bij de livestream.

• Analyse en rapportage: Wij kunnen vaak statistieken leveren over het livestreampubliek, zoals het aantal kijkers, de kijkduur of demografische gegevens. Dit helpt klanten bij het begrijpen van de impact en het bereik van hun livestreams.
livestreams

Toegankelijk vanaf ieder apparaat

Een livestream moet toegankelijk zijn vanaf ieder apparaat. Of u nu met een ipad op de bank zit of achter een oudere computer. Onze livestream player is geschikt voor iedereen!

Helpdesk tijdens de livestream

Heeft u hulp nodig tijdens het inloggen? U kunt altijd bellen, wij helpen u graag verder!

Wachtwoord op de webpagina

Iedere pagina beveiligen wij met een wachtwoord, op deze manier kijken er geen mensen ongewenst mee!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Uw partner op het gebied van live streaming.

Door snel contact en flexibiliteit, creëren wij duidelijkheid.​

livestreams

Gemiddeld scoren wij een 9.5 uit 150 reviews

Livestreamen begint bij Livestream Lab.