background header

Persconferenties

Persconferenties

Wanneer je groot nieuws hebt, het nieuws staat op het punt om naar buiten te komen of de pers vraagt om het nieuws organiseer je een persconferentie.

Wij helpen u daarmee als volgt:

Wij leggen u graag uit hoe ons proces werkt.

  1. We gaan vrijblijvend in gesprek over je plannen
  2. Je ontvangt van ons een offerte
  3. Wij versturen een beveiligde uitnodiging
  4. Wij bouwen op locatie een studio, of je maakt gebruik van onze studio
  5. Na de livestream ontvangt je ook een opname

Wat voor persconferentie past bij mijn bedrijf?

Wij gaan met je in gesprek en maken een inventarisatie van jouw wensen op. Wie is jouw doelgroep? Zijn er journalisten live aanwezig of op afstand via een live verbinding? Op welke kanalen moeten mensen kunnen meekijken en/of reageren?

Bij persconferenties met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren de Powerpoint slides indien van toepassing in de uitzending. De persconferentie wordt uiteraard opgenomen. Die sturen wij je toe.

Alle deelnemende journalisten worden uitgenodigd en de persconferentie staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Wanneer gewenst natuurlijk. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij jouw persconferentie tot een succes.

Live op meerdere kanalen tegelijkertijd

Wil je live op Facebook, YouTube en Vimeo of een kanaal naar keuze? Wij zijn op alle kanalen ingespeeld maar bieden ook een eigen platform inclusief beveiliging.

 

Samen de inhoud, wij de techniek

''Er werd van begin tot eind met ons meegedacht. Ze hebben mij aan de achterkant ontzettend geholpen. Wanneer we ergens tegenaan liepen in de organisatie werd er vanuit Livestream Lab meegedacht.''

Sylvia Bos namens de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Prijzen Persconferentie

Voor deze prijzen kun je bij ons in de studio terecht of bouwen wij de studio op bij jou op locatie! Al onze prijzen zijn richtprijzen. Wij maken graag een offerte voor je op maat. Al onze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Online Persconferentie

€899,-

Jouw livestream, jouw stijl!

Camera

Persoonlijke zendersets

Studioverlichting

Schakeltechnicus

Cameraman

Presentatieschermen

Greenscreen

Uitzendplatform

Gepersonaliseerde studio

Ondemand Terugkijkservice

Vraag offerte aan

Overal verbonden

Waar ook ter wereld

Wij maken veel klanten blij met onze diensten.

Hier onder een greep uit onze klanten.

Maak meteen een afspraak!