Manier van werken

Wij bespreken graag met u uw wensen. Samen bepalen we hoe alles het beste in beeld kan worden gebracht.

diagram
diagram

Onze streams zijn te volgen in een besloten, afgeschermde omgeving. Alleen via de link die wordt verstuurd door u of ons, is de livestream te bekijken. Ook is het mogelijk dat er een webpagina met wachtwoord is om mee te kunnen kijken.

Voor elke klus hebben wij de juiste apparatuur, zodat de beelden altijd van hoge kwaliteit zijn. U kunt kiezen voor opnames met één of meerdere camera’s. Het is bovendien mogelijk om beeldmateriaal, een PowerPoint of video’s in te voegen in de livestream.

Als u met ons contact hebt opgenomen over onze livestreaming dienst, nemen wij graag eerst uw wensen door zodat we samen kunnen bepalen hoe het evenement, de ceremonie of vergadering het beste gevolgd kan worden.

Tijdens de livestream gebruiken wij dubbele internetdekking. Meerdere zendmasten houden onze stream in de lucht, waardoor die altijd stabiel is.

Wij zorgen er met onze stream dienst voor dat het evenement op beeld wordt vastgelegd en u het later nog eens terug kunt kijken. Als u de opnames met grotere groepen wilt delen, dan bieden wij een on-demandservice aan, zodat iedereen de beelden nogmaals kan bekijken.

Wij kunnen ervoor zorgen dat ieder event live te volgen is & achteraf opnieuw te bekijken is.

Offerte aanvragen

    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op