background header

Live Talkshow

Opzoek naar een Live Talkshow? Wij verzorgen deze interactief en op locatie naar keuze.

Live Talkshow

Een congres, symposia of seminar fysiek bijwonen kost veel tijd en behoort gezien de huidige tijd vaak niet tot de mogelijkheden. Steeds meer organisatoren kiezen voor online events, bijvoorbeeld een talkshow.

Stap voor stap

Wij leggen je graag hoe wij werken.

  1. Kennismaken
  2. Samen kijken naar de juiste oplossing
  3. De deelnemers uitnodigen
  4. LIVE!
  5. Opnames versturen

Welke live talkshow past bij mijn bedrijf?

Wij gaan met je in gesprek en maken een inventarisatie van je wensen. Bij talkshows met meerdere sprekers werken wij standaard met 2 of meer camera’s. Zo kunnen wij in combinatie met minimaal 2 zendersets alle sprekers goed in beeld brengen. Wij integreren de Powerpoint slides in de uitzending. De mogelijkheid om de talkshow te registreren bieden wij ook. Die sturen wij je toe zodat u die binnen je organisatie kunt delen.

Alle deelnemers worden uitgenodigd en je event staat. Op de dag van aanvang zijn wij ruim op tijd aanwezig om onze studio op te bouwen. In de studio zijn grote schermen aanwezig die mogelijkheid bieden tot interactie met de deelnemers. Met hoogwaardig licht, geluid en camera-apparatuur maken wij jouw talkshow tot een succes.

Interactieve Talkshows

Een ‘klassieke’ Talkshow gaat in een vorm van ‘one way communication’. Dit houdt in dat de sprekers informatie zendt in één richting. Kijkers thuis kunnen hier geen feedback op geven. Steeds meer stijgt de vraag naar interactieve talkshows. Hierbij krijgt de kijker thuis de kans om interactief deel te nemen. Er is veel mogelijk op het gebied van interactieve talkshows. Zo kunnen er bijvoorbeeld vragen gesteld worden via een chat, kunnen er polls worden gehouden en kunnen mensen via video inbellen.

 

Samen de inhoud, wij de techniek

Volledig ontzorgd

Prijzen Live Talkshow

Voor deze prijzen kunt je bij ons in de studio terecht of bouwen wij de studio op bij jou op locatie! Al onze prijzen zijn richtprijzen. Wij maken graag een offerte voo op maat. Al onze prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Talkshow online

€1499,-

Jouw livestream, jouw stijl!

3 Camera's

Persoonlijke zendersets

Studioverlichting

Schakeltechnicus

Cameraman

Presentatieschermen

Greenscreen

Uitzendplatform

Gepersonaliseerde studio

Ondemand Terugkijkservice

Vraag offerte aan

Overal verbonden

Waar ook ter wereld

Wij maken veel klanten blij met onze diensten.

Hier onder een greep uit onze klanten.

Maak meteen een afspraak!